Site icon narod.hr

Pobjeda ljubavi nad zlom: Pogledajte svjedočanstvo žene koju je vjera spasila iz pakla rata!

Foto: snimka zaslona

Domovinski rat mnogim je ženama donio nezamislive patnje i mučenja. Silovanja, ponižavanja i seksualna zlostavljanja nanijeli su ženama rane jače od metka. Ipak, njihova nevjerojatna snaga i hrabrost pomogle su im u borbi sa svim patnjama koje su im prouzročene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strašno je što su sve Vukovarke proživjele 1991. godine, ali i u godinama nakon toga. Od strašne mržnje i oduzimanja dostojanstva onih koji su im nanijeli silna zla, do šutnje i okretanja glave svih onih koji su dopustili da se silovanim ženama ne pruži odgovarajuća pomoć i da se kazni počinitelje.

Ružica Barbarić proživjela je svoj križni put u studenom 1991. godine. Pakao Vukovara, užasi Veleprometa i Srijemske Mitrovice tih godina donijeli su joj velike rane od kojih se Ružica ipak uspjela izliječiti i pronaći mir u svome životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujući na Misi mladih u Osijeku u kapeli Srca Isusova Ružica je pred mladim Osječankama i Osječanima u snažnom i emotivnom svjedočanstvu otkrila kako joj je vjera spasila život. Ružica Barbarić podnijela je u Vukovaru strašne muke. Silovanja, pljuvanja i ponižavanje oduzeli su joj dostojanstvo, no Ružica je snagom vjere i nevjerojatnom hrabrošću pokazala da ljubav uvijek pobjeđuje zlo.

Dvije slike svetog Antuna, snažno povjerenje u Boga i snaga ljubavi pomogle su Ružici da pobijedi veliko zlo i oprosti onima koji su joj to zlo i napravili.

Pogledajte i poslušajte Ružičino svjedočanstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version