Počinje Festival hrvatskih kazališnih amatera u Pazinu – 13 besplatnih predstava!

Foto: www.pazin.hr

Više od 200 zaljubljenika u kazališnu umjetnost nastupit će na sceni pazinskog Spomen doma ovog vikenda, od 12. do 14. svibnja 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja hrvatska amaterska kazališta i skupine treću godinu za redom nastupiti će na ‘daskama koje život znače’, pazinskog Spomen doma, gdje će biti održan prvi dio 57. izdanja Festivala hrvatskih kazališnih amatera koji se i ove godine prezentira u dva grada – Pazinu i Vodicama. U šestodnevnom festivalskom programu u Pazinu i Vodicama nastupit će 22 najbolja hrvatska amaterska kazališta i skupine koje su, od ukupno 179 prijavljenih, stručnim odabirom eminentnih hrvatskih kazališnih djelatnika – izbornika Festivala, izborile nastup na ovogodišnjem FHKA-u.
Tijekom tri dana pazinska će publika imati priliku besplatno pogledati čak 13 izvrsnih predstava. Amaterska kazališta i skupine iz Rijeke, Đurđevca, Koprivnice, Gornjeg Mihaljevca, Viljeva, Stažnjevca, Retkovaca, Vrbovca, Siska, Zaboka, Zadobarja, Bjelovara i Samobora izvest će predstave različitih poetika, a program nudi predstave za svačiji ukus.

Festival će u petak, 12. svibnja 2017., nakon svečanog otvaranja s početkom u 17.00 sati, otvoriti Dramski studio Ludens teatra iz Koprivnice s predstavom Marijane Nola ‘Zelena ptica’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.