Potresno svjedočanstvo: Svaki život nam je Bog dao i mi nemamo pravo taj život oduzeti!

Obiteljska televizija, laudato.tv snimila je potresno svjedočanstvo gospođe koja se kroz korizmenu kampanju javila inicijativi 40 dana za život sa željom za razgovorom da posvjedoči o svoja dva pobačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rado je pristala, slobodno i svjesno te spremno, da posvjedoči javnosti, a posebno trudnicama o posljedicama svojih pobačaja. Ovo je prvo od njenih budućih govora. Ipak, odlučili smo da je za prvi put dobro da bude anonimno (zamagljeno i s promijenjenom bojom glasa). Uz svjedočanstvo govorimo i mi iz organizacijskoga tima o plodovima korizmene kampanje”, istaknuo je u ime organizacijskog tima “40 dana za život”, Ante Čaljkušić, nacionalni voditelj.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je kako je jako važno da ovo svjedočanstvo dopre do što većeg broja ljudi kako bi moglo doći i do majki i očeva koji razmišljaju o pobačaju.

U ožujku je završila proljetna kampanja “40 dana za život”. To je već treća kampanja u kojoj sudjeluje i Hrvatska i to sa čak 10 gradova: Vukovar, Vinkovci, Osijek, Sisak, Zagreb, Pula, Rijeka, Šibenik, Zadar i Split, dok su se naknadno pridružili i Varaždin, Knin i Ogulin.

Kampanja “40 dana za život” održava se dva puta godišnje; u proljeće (korizma) i u jesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ova kampanja puna je plodova, a najvažniji je – 7 spašenih života za koje znamo! U svijetu je tijekom ove kampanje spašeno više od 400 života!“, naglašava Ante Čaljkušić.

„Pomogli smo svakoj majci koja nam se obratila za pomoć. Tako smo i majci koja se obratila za pomoć u Vukovaru, zbog velikih pritisaka svoje obitelji i oca djeteta da napravi pobačaj, pomogli i smjestili ju na sigurno da može do kraja iznijeti svoju trudnoću. Baš taj život u Vukovaru prvi je spašeni život u ovoj kampanji“, kaže Petra Tišljarić, nacionalna koordinatorica kampanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.