Premijera novog Bonda u travnju 2020.: Otkriven naziv filma i glavni glumci

007 James Bonda
Foto: fah

Novi Bondov film zvat će se ‘No Time to Die’ i izlazi u travnju 2020., objavili su u utorak producenti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daniel Craig ponovno će glumiti Jamesa Bonda u filmu ‘No Time to Die’. Film će se premijerno prikazati 3. travnja 2020. u Ujedinjenom Kraljevstvu, a 8. travnja u SAD-u”, objavljeno je na službenom Twitter profilu 007.

Snimanje novog filma, ranije poznatog samo kao Bond 25, započelo je u travnju na Jamajki kada su producenti najavili da će osvajač Oscara, Rami Malek utjeloviti glavnog negativca u posljednjem nastavku unosne britanske špijunske franšize.

Craig je 2017. potvrdio da će po peti put glumiti britanskog tajnog agenta 007.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novom filmu Bond će uživati u mirnom životu na Jamajki nakon napuštanja tajne službe dok ga ne posjeti stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e i zatraži njegovu pomoć.

Bond odlazi u misiju spašavanja otetog znanstvenika, a pritom će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom.

‘No Time to Die’ trebao je stići u kina u studenom 2019., ali su pomaknuli datum na 2020. nakon što je dosadašnjeg redatelja Britanca Dannyja Boylea zamijenio Amerikanac Cary Joji Fukunaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film se također snima još u Londonu, Italiji i Norveškoj. Ralph Fiennes ponovno će glumiti lika M, Naomie Harris utjelovit će Moneypenny, a Ben Whishaw ostaje Q.

James Bond franšiza jedna je od najunosnijih u filmskom svijetu. ‘Spectre’ iz 2015. je zaradio 880 milijuna dolara, a ‘Skyfall’ iz 2012. više od milijardu dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.