Site icon narod.hr

Preminuo direktor i vlasnik Yammat FM-a Alen Balen

Foto: Snimka zaslona

Alen Balen, vlasnik i direktor radija Yammat FM-a, iznenada je danas preminuo u Rovinju u 47. godini života, potvrdili su upravo u eteru njegovog radija, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragi slušatelji i prijatelji Yammata! Radijski eter ostao je bez jednog iznimnog čovjeka – iznenada je preminuo naš prijatelj i suosnivač Yammat FM-a – Alen Balen. Napustio nas je najtopliji i najupečatljiviji glas našeg medijskog prostora, a Yammat FM izgubio je osobu koja je svakodnevno živjela i stvarala sadašnjost i budućnost ovog radija. Hvala ti, prijatelju! – napisali su na službenoj Facebook stranici Yammat FM-a.

Svestrani Balen jedan je od pionira sinkronizacije stranih crtića na hrvatskom tržištu, bio je menadžer sastava JInx. Aktivno je u glazbi djelovao i diskografski, kroz etiketu Yammat records, na kojoj je objavljivao Yammat, Nipplepeople, Mikija Solusa, Ivanu Rushaidat & Rakete, Florijan, Das Wegas…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svijet radijskih medija ulazi kao DJ na Radiju 1 i spiker na Radiju 101. Paralelno s Radijem 1/101 počinje „vrtiti“ ploče u tada novom klubu Aquarius na Jarunskom jezeru. Klub ubrzo pokreće vlastitu diskografsku etiketu postavljajući temelje za glazbeno-klupsku priču koja će ostaviti neizbirisiv trag u kulturnom, glazbenom i zabavnom životu Zagreba, navodi Večernji list.

Alena je zanimalo puno stvari, pa je često putovao, pogotovo na glazbene festivale s dobrim programima. Najviše je volio kćer Noru i sina Marka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version