Site icon narod.hr

Prijavi ovdje svoje ime da ga benediktinci na Badnjak polože u Betlehemu!

Prijavite i Vi svoje ime da na Badnjak biti položeno u Betlehemu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nosim tvoje ime u svetoj noći u Betlehem” geslo je Božićne akcije koju i ove godine provode njemački benediktinci u opatiji Dormitio na brdu Sion u Jeruzalemu u Svetoj Zemlji. Putem e-pošte weihnachtsaktion@dormitio.net najkasnije do subote, 19. prosinca 2015., možete prijaviti svoje ime i prezime te će ono na Badnjak u božićnoj noći biti položeno na srebrnu zvijezdu koja se nalazi na mjestu Isusova rođenja u istoimenoj crkvi u Betlehemu.

Prijava i sudjelovanje je besplatno i bez ikakvih obveza, no tko želi može uplatiti dobrovoljni prilog za ovu opatiju i socijalne projekte u Svetoj zemlji.

Prošle 2014. bilo je prijavljeno čak 50 221 osoba, a prikupljeno je oko 88 000 eura milodara. Razlog tako velikog odaziva i sudjelovanja prošle godine je ta što su i hrvatski katolički mediji bili podržali ovu božićnu akciju tako što su o ovome objavili i obavijestili svoje čitatelje na svojim web portalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema dostupnim informacijama bilo je dosta i hrvatskih imena i prezimena.
Više informacija na portalu opatije www.dormitio.net ili na facebooku pod nazivom Dormition Abbey Jerusalem.

Prijavite i Vi svoje ime koje će na Badnjak biti položeno u Betlehemu”Nosim tvoje ime u svetoj noći u Betlehem” geslo…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posted by Katolički tjednik on 14. prosinca 2015

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version