Prije smrti Sue Townsend pisala je novu knjigu o Adrianu Moleu

Sue Townsend pisala je prije smrti novu knjigu o Adrianu Moleu pod radnim naslovom “Pandorina kutija”, prenio je Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdivši da je pisala novu knjigu, njezin agent Jonathan Loyd rekao je da nije vidio rukopis te da nije siguran “ima li dovoljno za objavu”.

Izdavač Michael Joseph rekao je pak da je knjiga trebala biti objavljena u jesen i dodao da su “jako tužni što je neće moći pokazati svijetu”.

Nedovršena knjiga bila bi deseta iz niza o Adrianu Moleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tajni dnevnik Adriana Molea: 13 3/4 god.” objavljen je 1982., a nakon njega uslijedilo je još osam nastavaka koji su prodani u više od osam milijuna primjeraka u svijetu i prevedeni na 48 jezika.

Sue Townsend umrla je prošloga tjedna u 68. godini nakon kratke bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.