Raspisan natječaj za upis na doktorske studije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Foto: Thinkstock

Na temelju Odluke Senata Hrvatskoga katoličkog sveučilišta raspisan je natječaj za kandidate koji se žele upisati na poslijediplomske sveučilišne (doktorske) studije iz područja humanističkih i društvenih znanosti: povijest i sociologija u akademskoj godini 2019./2020.

Poslijediplomski sveučilišni studij Povijest i Poslijediplomski sveučilišni studij Sociologija: vrijednosti, identitet i društvene promjene u hrvatskome društvu izvode se na temelju Dopusnica Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.

Za upis je potrebno zadovoljiti opće i posebne uvjete. Informacije o uvjetima, postupku, podatcima o ispravama te rokovima za prijavu na doktorske studije, kao i podatke o troškovima studiranja dostupne su na mrežnoj stranici Sveučilišta i http://www.unicath.hr/upisi/poslijediplomski-sveucilisni-studiji

Prijave se zaprimaju putem e-pošte: doktorskistudiji.prijave@unicath.hr ili u Službi za studentska pitanja Sveučilišta (Ilica 242, ulaz iz Domobranske ulice, Zagreb) od 17. lipnja do 19. srpnja i od 19. kolovoza do 11. listopada 2019. godine. U akademskoj godini 2019./2020. bit će upisana druga generacija studenata doktorskih studija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/HKS