Site icon narod.hr

Raspored za najdugovječniju predstavu na svijetu- Stilske vježbe

Foto: planet-art.hr

“Najdugovječniju predstavu na svijetu s istom glumačkom podjelom”- Stilske vježbe u ožujku možete pogledati u kazalištu Mala Scena, prema sljedećem rasporedu: nedjelja, 5. 3., četvrtak, 9. 3. i nedjelja, 12. 3. 2017. s početkom u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostale izvedbe legendarne predstave “Stilske vježbe” možete pogledati i u Zagrebu u Narodnom sveučilištu Dubrava u srijedu, 8. ožujka u 19:30 sati, u Osijeku u Kino Urania u četvrtak, 2. ožujka i petak, 3. ožujka u 19:30 sati, te u Varaždinu u HNK u subotu 11. ožujka u 20 sati.

Ova kultna predstava izvodi se već punih 48 godina, a kao fenomen svjetskih razmjera uvrštena je i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom.

Nastale prema originalnoj ideji i u režiji Tomislava Radića i u adaptaciji Tonka Maroevića i Tomislava Radića Stilske vježbe ponudile su kasnih šezesetih godina prošloga stoljeća neuobičajen kazališni format i postale rodonačelnikom novog kazališnog izričaja u kojemu glumac uz psihološku kreaciju lica kreira i kontekst dramske radnje što je otvorilo prostor novoj vrsti glumačkog autorstva i cijelom jednom kazališnom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> ‘Stilske vježbe’ obilježavaju 48 godina kontinuiranog igranja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version