SKAC Palma organizira trodnevne duhovne vježbe za studente i radnu mladež

Skac Palma
Foto: Skac Palma

SKAC Palma organizira duhovne vježbe u šutnji u trajanju od 3 dana za studente i radnu mladež od 18 do 35 godina te poziva sve zainteresirane da im se pridruže.

“Iako smo mi stvoreni na Njegovu sliku i priliku, Trojstvo je u jednom trenutku iz ljubavi prema nama odlučilo utjeloviti se. Sin je uzeo tijelo, i time ga posvetio.

A ti? Želiš li živjeti sveto? Želiš li prihvatiti sve to?

Želiš li iskusiti barem djelić te ljubavi, toga predanja, takve poniznosti?

Želiš li suosjećati s Njime koji sam sebe oplijeni poradi nas?

Želiš li prihvatiti vlastito utjelovljenje, svoje životne okolnosti, tijelo u kojem si, osjećaje i misli, svu svoju zadanost?

Želiš li mijenjati svoj život tako da živiš darovanost, da imaš svijest da si sebi samome dar?

Želiš li sebe koji si sebi dar pokloniti Bogu i bližnjemu?

Ako ti je na neko od ovih pitanja srce uskliknulo DA, pluća dobila nešto više zraka, a duša poželila slobode…”, stoji pozivu SKAC Palme.

E onda je za tebe baš ovaj SKAC-ov program duhovnih vježbi u šutnji o samome blagdanu Tijelova od 3. do 6. lipnja. Sve informacije i prijavnicu možete pronaći ovdje: Više u dubinu: TIJELOVO.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr