SKAC Palma organizira trodnevne duhovne vježbe za studente i radnu mladež

Skac Palma
Foto: Skac Palma

SKAC Palma organizira duhovne vježbe u šutnji u trajanju od 3 dana za studente i radnu mladež od 18 do 35 godina te poziva sve zainteresirane da im se pridruže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iako smo mi stvoreni na Njegovu sliku i priliku, Trojstvo je u jednom trenutku iz ljubavi prema nama odlučilo utjeloviti se. Sin je uzeo tijelo, i time ga posvetio.

A ti? Želiš li živjeti sveto? Želiš li prihvatiti sve to?

Želiš li iskusiti barem djelić te ljubavi, toga predanja, takve poniznosti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želiš li suosjećati s Njime koji sam sebe oplijeni poradi nas?

Želiš li prihvatiti vlastito utjelovljenje, svoje životne okolnosti, tijelo u kojem si, osjećaje i misli, svu svoju zadanost?

Želiš li mijenjati svoj život tako da živiš darovanost, da imaš svijest da si sebi samome dar?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želiš li sebe koji si sebi dar pokloniti Bogu i bližnjemu?

Ako ti je na neko od ovih pitanja srce uskliknulo DA, pluća dobila nešto više zraka, a duša poželila slobode…”, stoji pozivu SKAC Palme.

E onda je za tebe baš ovaj SKAC-ov program duhovnih vježbi u šutnji o samome blagdanu Tijelova od 3. do 6. lipnja. Sve informacije i prijavnicu možete pronaći ovdje: Više u dubinu: TIJELOVO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.