Sretni vrtićki dani: Završna priredba predškolaca u vrtiću u Selima

Foto: Sisačka biskupija

Završna priredba predškolaca u Dječjeg vrtića Svete Marije Magdalene u Selima održana je u četvrtak, 17. lipnja. Prisustvovalo joj je 17 predškolaca, njihovi roditelji, bake i djedovi, tete te domaći župnik vlč. Dragutin Papić. To je za predškolce bio dan oproštaja od vrtića jer ih nakon niza veselih vrtićkih dana uskoro čeka škola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predškolci su izveli prigodan program s puno truda i ljubavi. Pjesmama i recitacijama zahvalili su za sretne vrtićke dane i život u igri, pjesmi i druženju. Pred njima je sada torba puna knjiga i škola za koju su spremni, a potekla je i poneka suza radosnica zbog ovako lijepoga trenutka kao i žalosnica zbog rastanka.

Ravnateljica s. Matea Falatak zahvalila je djeci i roditeljima na povjerenju tijekom proteklih godina provedenih u vrtiću, ali i ohrabrila djecu za nove pobjede i radosti u životu i školi. “Uvijek ste dobrodošli u vrtić na izvore svoga djetinjstva, u naš vrtić”, naglasila je.

Potom je svakom djetetu uručila zasluženu diplomu i prigodan dar koji će ih podsjećati na sretne i predivne dane provedene u vrtiću kao i na prijatelje s kojima su se igrali. Osobitu zahvalu izrekla je svim tetama zbog puno ljubavi s kojom su odgajale djecu. „Hvala Bogu na svim milostima i darovima koje nam je obilno darivao. Hvala mu na svim ovim godinama. Hvala mu na iskrenim dječjim srcima, na njihovim radostima i žalostima, hvala mu na prekrasnim trenucima zajedništva, igre i učenja”, zaključila je s. Matea riječi zahvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je poželjela djeci da ih na daljnjem putu odrastanja prate i čuvaju njihovi anđeli čuvari kao i zagovor sv. Marije Magdalene, zaštitnice vrtića i župe u Selima. Slavlje je završilo veselim druženjem i čašćenjem u ugodnom i toplom ozračju vrtića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.