Site icon narod.hr

Sućut kardinala Bozanića u povodu smrti don Živka Kustića

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić u povodu smrti don Živka Kustića izrazio je sućut križevačkom biskupu Nikoli Kekiću, objavila je danas IKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Saznavši da je umro don Živko Kustić, izražavam iskrenu kršćansku sućut Vama, njegovoj obitelji i rodbini, kleru i vjernicima Križevačke eparhije, kao i svima koji su ožalošćeni don Živkovom smrću. U molitvi sam se spomenuo dragog Pokojnika te preporučio njegovu plemenitu dušu Božanskom milosrđu.

Pokojni don Živko je svojim svećeničkim služenjem, kao i svojim dugogodišnjim novinarskim radom u pokretanju i vođenju Glasa Koncila te osnivanju Informativne katoličke agencije dao iznimni doprinos Crkvi u hrvatskom narodu. Kao novinar, komentator i kolumnist pratio je zbivanja u domovinskoj i općoj Crkvi te trajno poticao vjernike na život prema izvornim kršćanskim vrjednotama, koje je i sam svojim životom svjedočio.

Zahvaljujući stoga za ljubav i dobrotu u životu dragog Pokojnika, s vjerom i nadom ga preporučujemo Gospodinu, koji je rekao: Idem pripraviti vam mjesto. Neka mu dobri Bog po oproštenju grijeha udijeli radost nebeskog zajedništva sa svetima i izabranima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izražavajući Vam duhovnu blizinu i zajedništvo u Kristu, u kršćanskoj nadi uskrsnuća srdačno Vas pozdravljam,” stoji u brzojavu sućuti kardinala Bozanića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version