Site icon narod.hr

Susret kardinala Bozanića i Plenkovića: Razgovarali o važnim temama

Foto: IKA

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić susreo se u utorak s predsjednikom Vlade Andrejom Plenkovićem s kojim je, među ostalim, razgovarao o temi društvene sigurnost i stabilnosti u trenutnim javno-zdravstvenim, gospodarskim i drugim izazovnim vremenima neizvjesnosti te mu čestitao na izbornom uspjehu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kardinal Bozanić čestitao je gospodinu Plenkoviću na povjerenju koje su mu građani Republike Hrvatske iskazali na izborima za zastupnike u Hrvatski sabor..

Budući da je jedan od aktualnih prioriteta za grad Zagreb i okolicu stvaranje zakonskog okvira za obnovu stradalih objekata, kardinal Bozanić zahvalio je na suradnji i dosadašnjoj podršci u procesu sanacije posljedica snažnoga potresa koji je oštetio obiteljske domove, zagrebačku katedralu i druge sakralne objekte 22. ožujka ove godine.

Susretu su prisustvovali i prof. dr. Mate Granić, akademik Zvonko Kusić, glasnogovornik Marko Milić te mons. Tomislav Subotičanec, generalni vikar Zagrebačke nadbiskupije i moderator Nadbiskupskog duhovnog stola, stoji na kraju priopćenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version