Svečano otvorenje Razvojnog centra Marijanskog zavjeta za Domovinu

Foto; Marijanski zavjet za Domovinu - Facebook

Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu svečano otvara vrata Razvojnog centra prigodnim događanjem koje će održati 2. listopada 2018. u 18 sati, Tomašićeva 10, Zagreb. U sklopu otvorenja novog prostora prezentirat će se projekt Crobuy, koji obuhvaća internetsku platformu za plasman proizvoda malih proizvođača autentičnih hrvatskih proizvoda, uz marketinšku i savjetodavnu podršku i mentorstvo, također će biti predstavljena knjiga „Hrvatski proizvod u hrvatskom domu“, kao i ostali brojni projekti i planovi Marijanskog zavjeta za Domovinu.

Svoj dolazak već su potvrdili brojni predstavnici državne i lokalne vlasti, ministarstava i ostalih institucija : Ured Predsjednice RH – izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Ante Deur, Ministarstvo hrvatskih branitelja – ministar Tomo Medved, Ministarstvo unutarnjih poslova – glavni ravnatelj policije Nikola Milina, Ministarstvo turizma – državni tajnik Frano Matušić, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije – pomoćnica Ministrice Ana Odak, Središnjj državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske – državni tajnikZvonko Milas, Grad Zagreb – izaslanik Gradonačelnika Miodrag Demo, kao i ostali članovi, partneri, suradnici i podržavatelji. Program će moderirati poznati voditelj Marin Periš, a nakon službenog dijela slijedi razgled prostora, prigodni domjenak i druženje.

Cilj Udruge je vraćanje dostojanstva hrvatskog čovjeka počevši od hrvatskog branitelja, njegovo duhovno i ekonomsko osnaživanje kao temelj zdravog hrvatskog društva te uključivanje mladih u stvaranje zajedničkih novih vrijednosti kao zalog bolje budućnosti.
S tim ciljem pokrenuto je 2015. g. Zavjetno hodočašće Marijanski zavjet za Domovinu, koje prolazi svim većim marijanskim svetištima, od istoka do juga Hrvatske i obuhvaća svake godine više od 2000 hodočasnika.

Osim toga, pokrenuti su i mnogi drugi projekti i aktivnosti koje će se odvijati u Razvojnom centru Udruge, najprije u Zagrebu, a zatim i u cijeloj Hrvatskoj.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr