Site icon narod.hr

Teatar Gavran u Malom Lošinju

Ovoga će se ljeta prvi put održati dani Teatra Gavran u Malom Lošinju. Četiri četvrtka za redom tijekom srpnja i kolovoza Teatar Gavran će u tome gradu izvesti četiri svoje predstave nastale prema tekstovima svoga stalnog autora Mire Gavrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazališna revija ovog putujućeg zagrebačkog kazališta otpočinje 24. srpnja izvedbom komedije “Pacijent doktora Freuda” u režiji Roberta Raponje i interpretaciji Peđe Gvozdića, Jakova Gavrana i Ana-Marije Percaić.

31. srpnja na rasporedu je komedija “Lutka” u režiji Mladene Gavran s Doris Pinčić i Robertom Kurbašom u glavnim ulogama, a potom će 7. kolovoza zaigrati monokomedija “Hotel Babilon” u režiji Aide Bukvić s Mladenom Gavran koja u ovoj predstavi interpretira čak jedanaest različitih uloga.

I na koncu manifestacija se zatvara 14. kolovoza izvedbom ovogodišnje uspješnice komedije “Sladoled” u režiji Borisa Svrtana s Anom Vilenicom i Mladenom Gavran u glavnim ulogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve predstave igraju na ljetnoj pozornici Gradske knjižnica i čitaonice Mali Lošinj s početkom u 21,30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version