Tko je nova pjevačica sastava Colonia?

Foto: snimka zaslona

Ivana Lovrić je nova pjevačica sastava Colonia. Boris Đurđević, osnivač Colonije, predstavio je novu pjevačicu nakon samo dva tjedna otkako je legendarna Indira Levak otišla iz grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetpetogodišnja Ivana glazbom se bavi pet godina. Na glazbenoj sceni je otkako je snimila pjesmu ‘Nek’ padne mrak’, a ujedno i spot s Lukom Nižetićem. Suradnja se dogodila 2012. kada je Ivana pobijedila među dvjestotinjak djevojaka koje su se natjecale za pjesmu i spot s Lukom Nižetićem.

Nakon suradnje s Nižetićem, Ivana je karijeru razvijala u Roko Bendu s kojima je snimila pjesmu ‘Imao si me’.

Ova studentica Elektrotehnike dolazi iz Miljevaca kraj Drniša iako je u Zagrebu već nekoliko godina. Završila je glazbenu školu, a kao dijete je nastupala na brojnim festivalima i pjevačkim natjecanjima. Radila je i kao voditeljica emisije Dudipedija na portalu 24 sata koja emitira kratke video reportaže, a koje se snimaju diljem Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borisa je s Ivanom prije nekog vremena upoznao Faruk Buljubašić Fayo, autor hitova poput “Sexy cool” (Divas), “Ja za ljubav neću moliti” (Nina Badrić), “E, moj narode” (Thompson), “Zorica” (Mejaši) i mnogih drugih. Kada je Indira odlučila naputiti Coloniju, Boris se sjetio 25-godišnjakinje i odluka je pala. ‘Otišli smo na razgovor s Ivanom koja čak nije ni rekla da će razmisliti, nego je odmah pristala’, rekao je Boris za Story.

‘Prije svega, ovo je golema čast jer je to grupa koju slušam cijeli život. To je i jako velik izazov’, izjavila je Ivana Lovrić za Story, dok je Đurđević rekao: ‘Ovo je novi početak. U bendu imamo djevojku koja je prije svega izvrsna pjevačica i jako sam sretan zbog toga.’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.