Site icon narod.hr

Traže zakone koji će još više olakšati ubijanje nerođene djece: Zapaljena vrata katedrale u Bogoti

Teroristi koji se zalažu za pobačaj u Južnoj Americi nastavljaju djelovati bez kazne. Ovoga je puta skupina terorista napala katedralu u Bogoti. A svjetski mediji gotovo ni riječi o tome…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolumbija je ove godine legalizirala pobačaj, a nasilni razbojnici već napadaju katoličke crkve tražeći još jezivije zakone protiv beba, izvijestio je portal Catholic Arena.

Svake godine 28. rujna različite nevladine organizacije, koje SAD podržava, u više katoličkih zemalja organiziraju “Međunarodni dan sigurnog pobačaja” kao sredstvo poticanja smanjivanja stope nataliteta ubijanjem djece u maternici.

> Ovih 10 izljeva katolikofobije obilježilo je 2020. godinu u Hrvatskoj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobačaj u Kolumbiji zapravo je legalan do šestog mjeseca trudnoće, što ga čini jednim od najnasilnijih zakona o pobačaju u Južnoj Americi i svijetu. Ipak, ni to nije dovoljno za nasilnike koji očito neće prezati ni pred čim.

Policija je odbila obavljati svoj posao dok su neki stajali i snimali terorističke napade, propustivši obaviti na vrijeme svoju dužnost i obraniti crkvu. Šef policije nije se ispričao zbog nesposobnosti, nego je rekao da su “brzo reagirali i stavili situaciju pod kontrolu”.

Budući da Brazil trenutačno očekuje drugi krug predsjedničkih izbora između kandidata Lule koji je za abortus i Bolsonara koji je za život, Brazilci mogu pogledati na Kolumbiju i vidjeti naznake svoje bliske budućnosti. Ili će proabortivni elementi pokrenuti nerede i spaliti crkve ili će život prevladati, prenosi IKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version