U Međugorju održan humanitarni koncert duhovne glazbe

U četvrtak, 30.09. u amfiteatru Etno Sela Međugorje održan je besplatni duhovni koncert u organizaciji Maria Vision Međugorje, pod nazivom „Preko Marije do Isusa“. Na koncertu su nastupile gošće iz Hrvatske Vanessa Mioč i Ana Rucner, izvođači iz Međugorja i Hercegovine Sestre Ramljak, Stjepan Lach, Drina Dodig, fra Marin Karačić, Klapa Concordia i gost s Maria Vision Italia Marco Mammoli. Pratnja svih izvođača bio je i sjajan bend koji već godinama sudjeluje na Mladifestu, dok je program vodila Zdrinka Vasilj, glavna urednica televizije Maria Vision Međugorje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepun amfiteatar Etno sela Međugorje odjekivao je dva puna sata zajedničkim slavljenjem i pjevanjem u glas, na slavu Božju.

„Preko Marije do Isusa“ je prvi koncert ove nove katoličke televizije u Bosni i Hercegovini koja u svom središtu ima Gospu i Isusa kao vodilju za rad i djelovanje. Maria Vision je televizijski kanal prisutan u više od 20 zemalja u Sjevernoj i Južnoj Americi, Africi, Europi te od sada i u BiH.

Za sve zainteresirane ulaz je bio besplatan, a svoje donacije za buduće projekte novopokrenute medijske kuće Maria Vision Međugorje, svaki je posjetitelj mogao ostaviti na ulazu u amfiteatar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku koncerta na sve prisutne je međugorski župnik fra Marinko Šakota zazvao Božji blagoslov, a glazbeni dio je započeo himnom Međugorja “Došli smo ti Majko draga”, koju je izvela Klapa Concordia.

Između ostalih izvođača, mlada vokalistica Vanessa Mioč izvela je svoj posljednji duhovno glazbeni hit “Vjerujem” s kojom je pobijedila u Poljskoj na Međunarodnom festivalu kršćanske glazbe u Jasnoj Gori.

Veliko zadovoljstvo publike se nije moglo skriti tijekom cijele večeri kada su se izmjenjivali izvođači uz najveće hitove duhovne glazbene scene, a posebno je bilo kada su Ana Rucner i Darija Ramljak izvodile pjesmu “Yeshua” koju su izvorno obradili Ana Rucner i Alan Hržica, a posebno za ovaj koncert pripremile njih dvije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poseban gost iz Italije, poznati duhovni kantautor i pjevač Marco Mammoli, autor pjesme “Emmanuel”, ovom je svojevrsnom himnom Mladifesta zatvorio koncert.

Cijeli koncert će naknadno biti prikazn na programu Maria Vision Međugorje koji možete gledati u sustavu HomeTv br.16., u Hrvatskoj na MaxTvu br.502. te preko satelita u cijelom svijetu Eutelsat 16A.

Više o Maria Vision Međugorje: https://www.mariavisionmedjugorje.com/.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.