Site icon narod.hr

(VIDEO) Gibonni se u suzama oprostio od najdražeg prijatelja: ‘Kapetane, sve je kako triba, sve je ovo more samo za te’

Foto: Fah

Najbliži Oliverov prijatelj Zlatan Stipišić Gibonni nije mogao suspregnuti suze tijekom svog govora na današnjoj komemoraciji. Za Olivera je rekao da je “najslavniji i najveći”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz suze, ridajući, izrekao je najljepše misli i poruku svom dragom prijatelju i kapetanu, javlja dnevnik.hr.

“Jedan čovik je reka: ‘Oliver, čuvaj se, jer ako nam odeš ti i užge nam se Marjan, onda smo propali.’ Meni je ova vijest bila ka da se užga Marjan. Oliver je, sve smo rekli, ništa nismo rekli. Reka je da je on na svome brodu i kapetan i sluga. Ja znam da je on mislio na svoj brod ‘Marko’. Ali mi znamo da je to istina u svim drugim segmentima života. I u njegovoj muzici, i kakav je bio u društvu. Prvi, a za se uvijek zadnji. Ja bih želija reć svome kapetanu da je sve kako triba i da je sve ovo more samo za te”, jedva je u suzama izrekao Gibonni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> (FOTO) Komemoracija u čast Oliveru Dragojeviću: ‘Kapetane, sve je kako triba’

Gibonni je tijekom komemoracije sjedio u prvom redu, odmah do Oliverove obitelji.

Brojni građani upisuju su u knjigu žalosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 18,50 sati kreće posljednji ispraćaj Olivera iz crkve sv. Frane preko Rive do katamarana koji će ga posljednji put odvesti u voljenu Velu Luku, gdje će u srijedu u 18 sati na mjesnom groblju sv. Roka biti pogreb.

U povodu smrti Olivera Dragojevića Vlada je utorak proglasila Danom nacionalne sućuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version