(VIDEO) Natalie Imbruglia – zvijezda svjetske uspješnice u Zagrebu!

Foto: Snimka zaslona

Postoji li osoba koja nije čula ogromnu uspješnicu “Torn” koji je krajem ’90-ih žario i palio svim svjetskim top listama? Vrlo vjerojatno ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ovom obradom grupe Ednaswap, Natalie Imbruglia napravila je ogroman korak naprijed i postala planetarno popularna, iako je svoje ime i prije toga počela širiti kroz glumačku karijeru u popularnoj australskoj seriji “Neighbours”.
Svjetski poznata postala je 1997. godine objavom svog prvog singla “Torn” sa svog debitantskog albuma Left of the Middle. Album je prodan u preko 6 milijuna primjeraka diljem svijeta. Slijedeća dva albuma White Lilies Island (2001.) i Counting Down the Days (2005.) nisu uspjeli postići toliki uspjeh kao njen debitantski album. Četvrti album, Come to Life, objavljen je 2. kolovoza 2009. godine, no nije bio pretjerano uspješan. Posljednji album Male objavila je 2015. godine.

MTV-ijevu nagradu za najboljeg novog izvođača dobila je 1998. godine, a godinu dana kasnije dobila je tri nominacije za nagradu Grammy. Prodala je preko 9 milijuna primjeraka albuma širom svijeta.

U sklopu turneje će po prvi puta posjetiti Hrvatsku, točnije zagrebačku Tvornicu kulture, u kojoj nastupa 3. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.