(VIDEO) Pogledajte kako je ovaj mladoženja oduševio mladenku divnom gestom na dan vjenčanja!

Foto: snimka zaslona

Na dan kad se ženio José Vitor Flach s logopedicom Cíntia Bonfante Pereira, želio je što više obogatiti taj svečani čin. Tako je domišljati mladoženja odlučio na ceremoniju pozvati neke dodatne posebne goste koji su potpuno preplavili osjećajima njegovu suprugu – i svakoga tko pogleda video s tog događanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilski bračni par bio je kod oltara kada su se odjednom vrata otvorila i povorka učenika s Downovim sindromom mladenke Pereire ušla je u crkvu i krenula niz prolaz, javlja Aleteia. 

Flachovo lice se ozarilo kad je vidio male goste i svoju mladenku kad je vidio njezinu radost i emociju dok su učenici prilazili prema njoj, a nekoliko mlađih učenika upravljali su oprezno svojim mini kabrioletom na crvenom tepihu kako bi stigli do oltara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekrasan trenutak bio je spoznaja očigledne ljubavi koju Pereira gaji prema svojim učenicima dok se divi njihovom ulasku u crkvu. Mladenka je bila preplavljena osjećajima:

“Jako volim svoju profesiju i sretna sam što mi je na današnji dan bilo moguće vidjeti dio djece. Emocije su me prevladale na način na koji sam mislila da se moje srce neće moći podnijeti!”

Logoped općenito provodi puno vremena sa svojim učenicima zbog teškoća u govoru i komunikaciji koje su povezani s Downovim sindromom. Mladenka im je posebice bliska i snažna je zagovornica onih s posebnim potrebama, toliko da joj je fotograf vjenčanja bio João Vicente, koji također ima Downov sindrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj nevjerojatan način na koji su započeli bračni život zasigurno je znak za mnoge sretne godine koje su pred njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.