Site icon narod.hr

Vijenac poziva na okrugli stol ‘Kultura u medijima’ u četvrtak u 11 sati

Foto: Matica hrvatska

Književni list za umjetnost, kulturu i znanosti Vijenac poziva na okrugli stol Kultura u medijima koji će biti održan u Matici hrvatskoj (Ulica Matice hrvatske 2) u četvrtak, 16. svibnja u 11 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okrugli stol okupit će glavne urednike, urednike kulturnih rubrika i emisija specijaliziranih za kulturu i komunikologe koji će iznijeti svoje viđenje položaja kulture u medijima dok će iz Ministarstva kulture sudjelovati državni tajnik g. Krešimir Partl.

Okrugli stol održava se povodom 150 godina Vienca te 25 godina obnovljenog Vijenca kao sljedeće u nizu događanja kojima se tijekom godine obilježava ovaj jubilej. Osim toga, od 6. lipnja do 17. srpnja u Knjižnici HAZU bit će postavljena izložba o 150 godina Vijenca. U listopadu je na programu znanstveni simpozij o Viencu, a sve će kulminirati svečanom proslavom potkraj godine, uoči rođendana najvećega Vienčeva urednika Augusta Šenoe. U planu su i programi u Matičinim ograncima diljem Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version