(FOTO) U Vukovaru s 30.000 mladih: Esih, Petir, Glasnović…

Foto: Bruna Esih

Pod geslom Krist je naša nada u Vukovaru se u subotu okupilo više od 30.000 mladih na jubilarnom desetom Susretu hrvatske katoličke mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Euharistijsko slavlje danas je predvodio đakovačko-osječki nadbiskup i metropolit Đuro Hranić u zajedništvu s 25 drugih nad/biskupa iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i drugih zemalja.

U Vukovaru su danas s mladima bili i Bruna Esih, kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu, nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir…

Vukovar, Susret katoličke mladeži (30.4.2017.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posted by Bruna Esih on 30. travnja 2017

Foto: Marijana Petir

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.