Site icon narod.hr

Zagrebački klapski ciklus: Klape Bošket, Figurin, Prvi komin Snježanin, Stine i Nostalgija u petak

Nakon vrlo uspješnog prvog koncerta u veljači u Novinarskom domu te korizmenog koncerta u suradnji sa Zakladom Anamarija Carević u crkvi sv. Leopolda Mandića, zagrebačke klape krenule su u pripremu novog koncerta Zagrebačkog klapskog ciklusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi će se koncert održati u Velikoj dvorani Novinarskog doma (Perkovčeva 2) u Zagrebu u petak 21. travnja 2023. godine u 20 sati, a nastupit će mješovita klapa Prvi komin Snježanin, ženska klapa Figurin te muške klape Bošket, Stine i Nostalgija, koja ove godine slavi čak 40 godina rada!

Ulaz na koncert je slobodan uz dobrovoljni novčani prilog koji će biti usmjeren na nastavak Ciklusa u kojem nas ove godine čekaju još dva koncerta – 19. svibnja i 16. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version