Dinamova “šestica” Istri na Maksimiru

Dinamo je u sjajnoj formi, a nakon što su u prošlom kolu zabili šest golova Slaven Belupu, isto su napravili i danas. Pobijedili su Istru 6-0 u 26. kolu HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su se na Maksimiru pred oko 1500 gledatelja ‘držali’ uvodnih pola sata, a onda je mrežu pogodio Duje Čop. Prije odlaska na odmor je zabio i Fernandes. U samo sedam minuta nastavka dva gola zaredom dao je Soudani. U 71. minuti je Fernandes zabio svoj drugi gol, a Cleyton prvijenac u dresu ‘modrih’ u sudačkoj nadoknadi za novi teniski rezultat.

– Završilo je 6-0, a ja sam zadovoljan. Zamislite kako je kad je trener zadovoljan nakon poraza 6-0, a moram biti jer je moglo biti i 26-0 – izjavio je Igor Pamić.

– Ovo je ohrabrujuća pobjeda pred derbi. Mi smo Dinamo i ne trebamo se nikoga bojati – rekao je trener Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo ima 11 bodova više od Rijeke i Hajduka, ali splitska momčad ima utakmicu manje. Derbi se igra iduću nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.