Site icon narod.hr

Albina progovorila o dugogodišnjoj vezi s Hajdukovcem Ćalušićem

albina ivan čalušić

Foto: Instagram

Pjevačica Albina Grčić je za Dnevnik.hr otkrila detalje o svojoj vezi s nogometašem Ivanom Ćalušićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Plesu sa zvijezdama

Pjevačica Albina okušat će se i kao plesačica u showu “Ples sa zvijezdama”, koji se vraća na Novu TV.

“Iako se nikad nisam profesionalno bavila plesom, kao dijete sam uvijek imala ritma i osjećaja za ples, s obzirom na to da je i to umjetnost, poput glazbe. Okušala sam se nekoliko puta i u plesu, a kako sam voljela oponašati svjetske dive, uvijek bih spajala glazbu i ples (pjevanje i plesanje). Od malih nogu pratim show ‘Ples sa zvijezdama’, a otada mi je želja okušati se u tome, ma koliko zahtjevno bilo. Obožavam biti u opuštenom okruženju i plesati na domaće i strane hitove kao da me nitko ne gleda, sad kako to izgleda sa strane, hm”, kazala je Albina.

Kao sjajna prilika u njezinoj karijeri pokazalo se i predstavljanje Hrvatske na Eurosongu 2021. i iza nje je jedna jako uzbudljiva i plodonosna godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadala se jesam, ali nisam očekivala da će reakcije biti toliko brojne. Presretna sam da je ekipa bila pozitivna oko mene i cijelog nastupa, svakako mi je to dalo vjetar u leđa za rad na novim pjesmama i glazbi općenito”, govori pjevačica.

O vezi s nogometašem Hajduka

Otkako nas je predstavljala na Eurosongu, u fokusu se našao i njezin ljubavni život. Doznalo se kako je u dugogodišnjoj vezi s nogometašem Hajduka Ivanom Ćalušićem.

“Uvijek razmišljam o budućnosti, pa tako i u ovom slučaju. Naravno da razgovaramo, sanjamo, ali još uvijek radimo na sebi i onome što nas pojedinačno ispunjava. Najvažnije mi je da smo jedno drugom podrška i da smo na istoj valnoj duljini”, kaže pjevačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ona i dečko su javne ličnosti, što, priznaje, na početku veze nijedno od njih nije očekivalo.

“Takvo što nam nije bilo ni na kraj pameti, a ne bih rekla ni da je sad. Jednostavno ne doživljavamo to na taj način. Svjesni smo sebe i ništa ne uzimamo zdravo za gotovo. Trudimo se, radimo i koristimo svaki trenutak, pa što nam budućnost donese”, zaključila je Albina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version