Site icon narod.hr

Alcaraz: Ostvarili su mi se svi snovi

epa10750310 Carlos Alcaraz of Spain poses with the trophy after winning his Men's Singles final match against Novak Djokovic of Serbia at the Wimbledon Championships, Wimbledon, Britain, 16 July 2023. EPA/TOLGA AKMEN EDITORIAL USE ONLY EDITORIAL USE ONLY

Španjolac Carlos Alcaraz osvojio je Wimbledon nakon što je u pet setova svladao Srbina Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ostvarili su mi se svi snovi. Ali i da sam izgubio, bio bih ponosan jer sam ostvario povijest na prekrasnom terenu protiv legende sporta. Ovo je ostvarenje snova, veoma sam ponosan na sebe i svoj tim, rekao je Alcaraz nakon meča.

– Nakon prvog seta sam mislio da moram podići nivo igre zbog svih u publici. Moram čestitati Novaku, ne znam što mogu reći o njemu. Veoma me inspiriraš, odrastao sam gledajući tvoje mečeve, nevjerojatno je što postižeš s 36 godina, dodao je Alcaraz.

Iako nije imao puno iskustva na travnatoj podlozi, pokazao je kako će u budućnosti biti glavni favorit za naslov ovdje u Wimbledonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zaljubio sam se u travu. Igrao sam samo četiri turnira na travi, osvojio Queen’s i sada Wimbledon, veoma sam zadovoljan kako sam se snašao na toj podlozi, zaključio je Španjolac, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version