Allegri bijesan: Neka samo odluče gdje žele Juventus

allegri
Foto: fah

Nakon što je kažnjen oduzimanjem 10 bodova zbog financijskih malverzacija, Juventus je u susretu 36. kola teško stradao na gostovanju kod Empolija izgubivši sa 1:4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanskom velikanu je prvotno oduzeto 15 bodova zbog financijskih malverzacija. Nakon što se klub žalio bodovi su mu vraćeni do okončanja novog postupka. Sada je stigla i konačna odluka. Žalbeni sud Talijanskog nogometnog saveza kaznio je Juve oduzimanjem 10 bodova što komplicira njegove izglede za nastup u Ligi prvaka.

– Bila je čudna situacija jer je kazna stigla deset minuta prije utakmice. Sve što sada možemo učiniti je da zašutimo i prihvatimo poraz. Prije utakmice smo osvojili 69 bodova i bili drugi na tablici, neka to bude jasno, rekao je Juventusov trener Massimiliano Allegri nakon utakmice.

Dodao je da ništa ne može zamjeriti igračima jer situacija nije bila laka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije opravdanje, ali ovo je bez sumnje nenormalna sezona za nas i unatoč tome momčad je osvojila 69 bodova, kazao je Allegri.

Juventusov trener je istaknuo da su drugi na tablici i to su zaslužili na terenu.

– Prihvaćamo sve, ali se stvarno nadam da će se ovo jednom zauvijek riješiti. Neka samo odluče gdje žele Juventus, recite nam i riješite problem. To je nedostatak poštovanja prema ljudima koji rade, igračima i trenerima. Ne govorim im što da odluče, samo tražim da odluče jednom i zauvijek. To je nevjerojatno. Jednostavno nevjerojatno. Što je previše, previše je, zaključio je Allegri, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.