Alves razočaran odlukom Xavija oko Europske lige

alves
Foto: fah

UEFA je danas objavila izmjene koje su napravile momčadi za nastavak natjecanja u Europa ligi. Barcelona koja se iznenađujuće našla u ovom natjecanju prijavila je tri nova pojačanja, a izostavila legendu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desni bek Barcelone, Dani Alves, nije izabran za igranje u Europskoj ligi s Blaugranom. Brazilac nije zadovoljan ovom odlukom svog trenera i bivšeg suigrača Xavija, prenose mediji iz Katalonije.

Barcelona je ove zime bila posebno aktivna tijekom prijelaznog roka kako bi se pojačala za nastavak sezone. Katalonski klub se pojačao napadačima:  Ferran TorresAdama Traore PierreEmerick Aubameyang, a ranije je došao i Alves. Time se broj pojačanja popeo na četiri. Međutim, propisi UEFA-e dopuštaju dodavanje najviše tri nova igrača u ovoj fazi natjecanja.

Xavi je morao odlučiti tko otpada, pa je Brazilac bio žrtvovan. Prema pisanju katalonskog dnevnika Sport, legendarni bek nije dobro primio ovu odluku. Što se može razumjeti s obzirom na napore koje je uložio da potpiše s klubom i brojne opcije koje Xavi već ima u napadu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.