Site icon narod.hr

Američka nogometašica optužila Seppa Blattera za seksualno uznemiravanje

Foto: fah

Već neko vrijeme svijet filma potresaju priznanja o seksualnim zlostavljanjima, a sad je sa svojom pričom izašla i jedna od najpoznatijih nogometašica Globusa Hope Solo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, 36-godišnja bivša vratarica američke reprezentacije optužila je za seksualno uznemiravanje Seppa Blatter. Ona tvrdi da ju je u siječnju 2013. godine tadašnji predsjednik FIFA-e primio za stražnjicu na dodjeli nagrada najboljima.

“Kad sam se spremala izaći na pozornicu i uručiti nagradu Abby Wambach, Sepp Blatter me primio za stražnjicu. Ostala sam u šoku, ali sam se suzdržala i okrenula kolegici kako bih joj uručila nagradu i proslavila zajedno s njom. Ispada da je seksualno uznemiravanje postalo normalno”, izjavila je Solo.

Blatter je cijeli slučaj prokomentirao riječima: ‘Te optužbe su smiješne’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version