Site icon narod.hr

Ana Šimić do novog osobnog rekorda u skoku u vis

Nakon pobjede Sandre Perković u bacanju diska s novim hrvatskim rekordom, na prvom ovosezonskom mitingu Dijamantne lige u Šangaju pobijedila je i Ana Šimić u skoku u vis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimić je slavila s rezultatom 197 centimetara što je njezin osobni rekord, ali i najbolji rezultat ove godine u svijetu. Šimić je popravila svoj najbolji rezultat iz Budimpešte prošle godine za jedan centimetar, a za jedan centimetar je popravila i najbolji rezultat ove godine u svijetu. Do sada su najviše preskočile Levern Spencer, Chaunte Lowe i Inika McPherson, po 196 cm.

Šimić je do rezultata karijere stigla bez pogreške preskočivši sve visine iz prvog pokušaja (180, 185, 189, 192, 195, 197). Pokušala je preskočiti i 199 centimetara, ali nije išlo.

Idući nastup u Dijamantnoj ligi Šimić će imati, kao i Sandra Perković, 30. svibnja na miting u Eugeneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version