Site icon narod.hr

Analitičar: Dva su razloga za razlaz Ivaniševića i Đokovića

Foto: fah

Goran Ivanišević i Novak Đoković svoju suradnju prekinuli su nakon gotovo šest godina. Đoković je u objavi na Instagramu poručio je da je došlo do zasićenja i da mu Goran ostaje prijatelj za cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reniski analitičar Craig Shapiro naveo je dva razloga koja on vidi. Prvi je, po njemu, svađa na Indian Wellsu jer je Ivanišević bio nezadovoljan trudom srpskog tenisača na treninzima. Taj turnir Đoković je završio šokantnim porazom od Talijana Luce Nardija, tada 123. igrača svijeta. Drugi je neslaganje oko rasporeda, jer Đoković je razmišljao preskočiti Wimbledon kako bi što spremniji dočekao Olimpijske igre u Parizu i lov na jedini veliki trofej koji mu nedostaje. No, Ivanišević je bio protiv toga.

Inače, favorit za Ivaniševićevog nasljednika na mjestu trenera su bivši izbornik Srbije Nenad Zimonjić, aktualni izbornik Viktor Troicki i Marian Vajda, bivši Đokovićev trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version