Site icon narod.hr

Ancelotti o Modrićevoj budućnosti: Svi osim nas pričaju o tome

Foto: Instagram

Na konferenciji za medije uoči dvoboja protiv Athletic Bilbaoa, trener Real Madrida Carlo Ancelotti ponovno je govorio i o budućnosti Luke Modrića u klubu nakon što mu ovog ljeta istekne aktualni ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svi osim nas pričaju o tome. Luka je usredotočen na ovu sezonu, a nakon nje ćemo odlučiti kakva je njegova budućnost i kakva je budućnost kluba. Tada ćemo za to imati vremena. Mislim da nikoga ne zanima da se sada priča o njegovoj budućnosti, rekao je Ancelotti.

> Modrić otvorio dušu: Muči ga ponašanje vodstva Reala

Osvrnuo se i na medijske napise prema kojima će Modrić otići, a drugi iskusni veznjak, Nijemac Toni Kroos ostati još godinu dana.

– Ne znam. Ono što ja vidim je da su spremni za igru. Obojica razmišljaju o preostalim utakmicama, a ne onom što budućnost donosi, zaključio je trener Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid je vodeća momčad španjolskog prvenstva sa 72 boda, osam više od drugoplasirane Barcelone, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version