Site icon narod.hr

Ancelotti o Modriću: Stanje mu je spektakularno

epa11285444 Real Madrid head coach Carlo Ancelotti (L) brings on Luka Modric from the bench during the UEFA Champions League quarter final, 2nd leg match between Manchester City and Real Madrid in Manchester, Britain, 17 April 2024. EPA/PETER POWELL

Real Madrid upisao je novu pobjedu u španjolskom prvenstvu i tako napravio velik korak ka novoj tituli. Luka Modrić igrao je od prve minute, a napustio je teren u 84., kad ga je zamijenio Lucas Vazquez. O njemu je govorio Realov trener Carlo Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U posljednjim utakmicama pokazao je optimalnu fizičku spremu. U drugom poluvremenu je vrlo dobro baratao loptom, nakon dobrog pritiska Sociedada u prvom dijelu. Njegovo stanje je spektakularno i jasno je da može igrati u utorak u Münchenu”, rekao je Ancelotti.

Inače, Real će u utorak gostovati kod Bayerna u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, dok je uzvrat na rasporedu tjedan dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version