Site icon narod.hr

Andrej Kramarić: ‘Pogotke posvećujem obitelji jer obitelj, prijatelji i cura uz mene su u dobru i zlu’

epa08701865 Hoffenheim's Andrej Kramaric celebrates after scoring the 4-1 lead from the penalty spot during the German Bundesliga soccer match between TSG 1899 Hoffenheim and FC Bayern Munich in Sinsheim, Germany, 27 September 2020. EPA/RONALD WITTEK CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Andrej Kramarić briljira u Hoffenheimu, a što misli o tome otkrio je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je lijepo igrati i uživati u posebnim trenucima takve utakmice. Ne pobjeđuje se svaki dan Bayern, a pogotovo sa 4:1. Dobili smo najbolju ekipu na svijetu, i to najbolju s distancom od svih ostalih. Dati im dva gola također je nešto specijalno za mene”, rekao je Kramarić.

“Igrali smo fenomenalno, i obrambeno i prema naprijed. U sredini smo bili agresivni i odmah do njih, nismo im dopustili puno šansi, niti da se razigraju. Hvatali smo ih na polukontre i kontre, iz čega smo stvarali prilike i zabijali. Osim četiri gola, imali smo još dvije-tri dobre prilike. Rezultat je mogao biti veći i bolji. Bili smo totalno koncentrirani. Jasno da se osjetio malo i umor Bayerna nakon njihovog susreta u Superkupu sa Sevillom, sve moguće smo iskoristili, odigrali fantastičnu utakmicu i napravili fenomenalan rezultat”, opisuje.

Svoje pogotke uvijek posvećuje obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek je to tako, jer obitelj, prijatelji i cura uz mene su u dobru i zlu”, zaključuje Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version