Apel Darija Šimića: ‘U petak izglasujte nepovjerenje Davoru Šukeru’

Foto: fah

Skupština HNS-a održava se ovog petka, tri dana prije Božića. Na Skupštini bi HNS trebao dobiti novog, odnosno zadržati istog, predsjednika s obzirom kako je Davor Šuker jedini kandidat. Za očekivati je da će Šuker dobiti potrebnih 30 od 59 glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već pisali Dario Šimić nije uspio prikupiti dovoljnu potporu od devet nogometnih županijskih saveza kako bi službeno postao kandidat za predsjednika HNS-a, no, ipak se tome unatoč odlučio na jedan korak. Naime, pozvao je članove Skupštine da na sjednici 22. prosinca izglasuju nepovjerenje Šukeru.

”Apeliram na ljude da još jedanput razmisle jer znam da su mnogi od njih protiv Šukera i nisu zadovoljni s njegovim radom u proteklih pet godina. Ovo je vrlo važan trenutak jer hrvatski nogomet zaslužuje prave izbore, a ovi ljudi mogu ne izglasovati povjerenje Šukeru”, rekao je Šimić u HRT-ovoj emisiji ”U svom filmu”.

Naravno, s obzirom na odnos snaga u Skupštini scenarij koji bi Šukera ‘srušio’ nije realan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.