Armada vrijeđala igrače nakon poraza i okupila se ispred stadiona

Foto: fah

Pripadnici navijačke skupine Armade, njih stotinjak, nakon utakmice čekali su igrače Rijeke izražavajući nezadovoljstvo nakon poraza u Jadranskom derbiju, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Simona Rožmana ne igra dobro u posljednje vrijeme, već pet utakmica nije upisala pobjedu, a u 17 dana poraženi su dvaput od Hajduka u derbijima.

Za vrijeme utakmice 300-tinjak pripadnika Armade navijalo je na brdu iznad stadiona na Rujevici.

Uoči susreta su tražili pobjedu, a nakon njega – salve uvreda zbog poraza. Okupili su se ispred ulaza na stadion i čekali igrače, a sve je osiguravala policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.