Atalanta ispustila prednost od čak tri gola, Pašalić igrao na kraju utakmice

epa08991574 Torino's Bremer (2-R) scores his team's second goal during the Italian Serie A soccer match Atalanta BC vs Torino at the Gewiss Stadium in Bergamo, Italy, 06 February 2021. EPA/PAOLO MAGNI

Nogometaši Atalante uspjeli su propustiti čak tri gola prednosti u dvoboju 21. kola talijanske Serie A i osvojili samo bod na domaćem terenu odigravši 3:3 protiv Torina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 21 minute igre Atalanta je vodila 3:0, a strijelci su bili Iličić (14), Gosens (19) i Muriel (21). Gosti su do kraja prvog poluvremena dvaput zatresli mrežu domaćina, a strijelci su bili Belotti (42) i Bremer (45+1). Bod Torinu donio je Bonazzoli golom u 84. minuti.

Mario Pašalić ušao je u 85. minuti za Atalantu, a u 86. je zaradio žuti karton. Boško Šutalo je ostao na klupi za pričuve domaće momčadi.

Spezia je iznenađujuće došla do pobjede 2:1 na gostovanju kod Sassuola

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodi Inter sa 47 bodova, jednim više od Milana. Atalanta je sedma s 37 bodova, a Sassuolo osmi s 31 bodom. Spezia je na 15. poziciji s 21 bodom, a Torino je na 17. mjestu sa 16 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.