Atletico bez Vrsaljka dolazi na Old Trafford

epa09480146 Atletico Madrid's striker Luis Suarez (R) celebrates with teammates after scoring the 1-2 goal during the Spanish LaLiga soccer match between Getafe CF and Atletico Madrid at Coliseum Alfonso Perez stadium in Getafe, Madrid, Spain, 21 September 2021. EPA/KIKO HUESCA

Večeras su na rasporedu uzvratni susreti osmine finala Lige prvaka. Od 21 sat sastaju se Manchester United i Atletico Madrid, te Ajax i Benfica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pravoj poslastici večeri Atletico dolazi na Old Trafford, nakon što su u prvoj utakmici u Madridu odigrali neriješeno 1:1. Momčad Diega Simonea bit će oslabljena za našeg Vrsaljka koji se još oporavlja , a nedostaju još i Cunha, Lemar i Wass, dok je Carrasco suspendiran. S druge strane, kod Uniteda je jedino Luke Shaw pod upitnikom.

United ulazi u ovaj susret nakon što su za vikend ostvarili važnu pobjedu protiv Tottenhama, junak te pobjede bio je Cristiano Ronaldo, koji je ujedno najveća zvijezda Manchestera i velika noćna mora za Simeonea.

Gotovo nevjerojatno zvuči podatak da je Rondalo čak četiri puta izbacivao Atletico iz Lige prvaka, dva puta je bio bolji u finalima te još dva puta u nokaut fazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ trenera

Trener Uniteda Ralf Rangnick nada se kako bi Ronaldo mogao ponoviti igru protiv Tottenhama:

– Ako može postići još tri gola, odlično. Protiv ove momčadi uopće nije lako postići tri gola. Njegov ukupni učinak protiv Tottenhama bio je dobar, ako ne i vrlo dobar, a to je ono što se nadamo da ćemo vidjeti od njega večeras.

Simeone ističe kako će oni učiniti sve što je u njihovoj moći:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svi se trudimo dati najbolje što možemo za klub u kojem smo. Devedeset minuta visokog pritiska je nemoguće. Zamišljam dinamičnu igru, naizmjenično za obje strane. Na početku, pretpostavljam da će nas pritisnuti, ipak igraju kod kuće, to im je prednost kao što je i nama bila. Također mi imamo kontru i moramo iskoristiti sve njihove pogreške.

U drugom susretu večeri sastaju se Ajax i Benfica, nakon prvog susreta u Lisabonu koji je završio 2:2, večeras ćemo na Johan Cruyff Areni vidjeti koji tim ide u četvrtfinale Lige prvaka, Ajax je izraziti favorit, a ako žele prolaz ne smiju ponavljati greške iz prvog susreta, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.