Site icon narod.hr

Atletico i Real remizirali, Modrić promašio ‘zicer’ za pobjedu

Treći put u mjesec dana sučelili su se gradski rivali iz Madrida Atletico i Real, a nakon dvije pobjede ‘kraljevskog kluba’ u polufinalu Kupa kralja, dvije momčadi podijelile su danas po bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Vicente Calderonu u uzbudljivoj i agresivnoj utakmici odigrali su 2-2, što više odgovara gostima, koji su zadržali vodeću poziciju u Primeri. Atletico, koji je bio dominantniji propustio je ispisati povijest tako što bi prekinuo post od 63 godine otkako je svladao Real dvaput u jednoj sezoni.

Ancelottijeva momčad je povela već u 3. minuti preko Karima Benzeme, koji je izbjegao zaleđe te je na drugoj stativi ispružio nogu i zabio za 1-0 Reala.

Nakon što sudac u 11. minuti nije dosudio penal za Atletico, domaćin je izjednačio u 28. minuti golom Kokea desno iskosa. Kad se činilo da će momčadi na odmor s miroljubivih 1-1, u prvoj minuti nadoknade s 35 metara opalio je topovski udarac Gabi za preokret Atletica na 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je držao prednost do 82. minute, a onda je zabljesnuo Cristiano Ronaldo, koji je snažnim i preciznim udarcem iz okreta pogodio suprotni kut i donio izjednačenje. Real je mogao u završnici i pobijediti, no Luka Modrić je u ‘zicer’ prilici pucao daleko iznad gola u 86. minuti. Hrvatski reprezentativac solidno je odigrao cijelu utakmicu.

Real nakon 26 kola i dalje ima tri boda prednosti nad Atleticom, a zaostatak bi večeras mogla smanjiti Barcelona pobijedi li Almeriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version