Atletico svladao Sevillu i učvrstio se na vrhu ljestvice

Foto: fah

U odgođenom susretu prvog kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je pobijedio Sevillu s 2-0, pa sada ima četiri boda više od Real Madrida i dvije utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu domaćinu donijeli su Angel Correa (17) i Saul (76),

Kod domaćina nisu nastupili Šime Vrsaljko i Ivo Grbić, dok je Ivan Rakitić odigrao cijeli susret za Sevillu.

U drugom susretu večeri, odgođenom dvoboju četvrtog kola Granada je pobijedila Osasunu sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci su bili Luis Suarez (22) i Herrera Piron (45+1-ag). Za Osasunu je od 63. minute igrao hrvatski reprezentativac Ante Budimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.