Atmosfera u svlačionici Reala i može li Zidane zabraniti igračima da razmišljaju?

Foto: fah

Nogometaši Reala doživjeli su težak poraz na Mestalli u derbiju od Valencije. Bilo je 4:1 za domaću momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad iz Madrida je sjajno započela utakmicu, poveli su 1:0, no nakon toga uslijedio je nevjerojatan pad u igri, što je Valencia znalački iskoristila. Valencia je uspjela preokrenuti utakmicu, što je na kraju rezultiralo pobjedom od čak 4:1, a što dovoljno govori o rasulu u Realu u nastavku susreta. Naravno, nitko nije očekivao da će Real lagano preskočiti Valenciju, nikad i nije, međutim, još manje je bilo onih koji su povjerovali u tako težak poraz Kraljevskog kluba.

Nakon utakmice dobar dio medija je pisao o navodno lošoj atmosferi u svlačionici Reala, između ostaloga AS piše da je bilo iskrica u svlačionici Reala poslije teškog poraza. Navodno su pojedini igrači Reala nezadovoljni odlukama trenera Zinedine Zidanea, a posebno se to odnosilo na početni sastav. Jedan dio nogometaša navodno je pokazao nezadovoljstvo jer je Zidane napravio nepotrebne i neočekivane promjene u sastavu. Najveće iznenađenje je činjenica da su Toni Kroos i Ferland Mendy ostali na klupi, a šansu su dobili Marcelo i Isco koji već neko vrijeme nisu ni blizu prave forme. Zidaneu se taj eksperiment obio o glavu jer je njegova zamisao doživjela pravi debakl u derbiju.

Kako piše AS pojedini igrači su žestoko negodovali zbog takve odluke trenera, no navodno je Zidane sve to ignorirao i na kraju odbacio i nakon utakmice te poraza uopće nije dao igračima da komentiraju njegove odluke glede sastava. Međutim, čak ni trener ne može zabraniti igračima da razmišljaju, pa čak i negoduju, makar i anonimno. Zidane nije CNN, čak i u Realu ima onih koji se s njime ne slažu, uostalom, dio medija piše i o sve izglednijem odlasku francuskog trenera.  Sve će ovisiti o rezultatu, a Real nije baš najbolje startao u novu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.