Site icon narod.hr

ATP Nottingham: Anderson zaustavio Ivana Dodiga

Foto: fah

Hrvatski tenisač Ivan Dodig nije se uspio plasirati u 3. kolo ATP turnira u Nottinghamu, bolji od njega je u susretu 2. kola bio prvi nositelj, Južnoafrikanac Kevin Anderson sa 6-3, 6-7 (5), 6-3 nakon dva sata i šest minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom susreta protiv Andersona Dodig nije uspio osigurati niti jednu “break-loptu”, dok je on dva puta pokleknuo na svom početnom udarcu, u osmoj igri prvog i trećeg seta.

U drugom setu Dodig je uspio šest puta zadržati svoj početni udarac, a zatim je tijekom “tie-breaka” stalno držao rezultatsku prednost i uspio izboriti odlučujući set.

Nažalost, kod vodstva Andersona od 4-3 u trećem setu Dodig nije uspijevao ubaciti prvi servis što je Južnoafrikanac iskoristio za ključni “break” nakon kojega je sigurno odservirao za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version