Site icon narod.hr

Australac Tomić kažnjen zbog igre ispod standarda koji se očekuju u Wimbledonu

epa07607446 Bernard Tomic of Australia plays Taylor Fritz of the USA during their men’s first round match during the French Open tennis tournament at Roland Garros in Paris, France, 28 May 2019. EPA/JULIEN DE ROSA

Australac Bernard Tomić, koji je eliminiran s Wimbledona u prvom kolu nakon manje od sat vremena igre, kažnjen je novčanom kaznom od 50.000 eura (45.000 funti), što je jednako zaradi koju je ostvario nastupom u prvoj fazi ovog grand slam turnira, objavili su u četvrtak organizatori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 26-godišnjeg Tomića (ATP-96.) bolji je u prvom kolu Wimbledons nakon samo 59 minuta bio Francuz Jo-Wilfried Tsonga sa 6-2, 6-1, 6-4.

“Prema mišljenju suca, igra Bernarda Tomića u meču prvog kola nije bila u skladu s profesionalnim standardima koji se očekuju na ovoj razini. Shodno tome, mora platiti maksimalnu kaznu od 45.000 funti”, stoji u priopćenju organizatora turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version