Site icon narod.hr

Australian Open: Dodig i Melo u četvrtfinalu

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov parner, Brazilac Marcelo Melo, probili su se do četvrtfinala Australian Opena pobjedivši u ponedjeljak u 3. kolu britansko-australsku kombinaciju Jamie Murray – John Peers sa 6-7 (8), 6-2, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Dodig i Marcelo Melo, 4. nositelji Australian Opena, ostvarili su svoj najbolji rezultat na prvom Grand Slam turniru u sezoni. Pobjedom nad 16. nositeljima, Britancem Jamiejem Murrayjem i Australcem Johnom Peersom 6-7 (8), 6-2, 6-4 za koju su trebali 115 minuta, probili su se do svog prvog četvrtfinala u Melbourne Parku.

Dodig i Melo, finalisti Wimbledona 2013. i londonskog Mastersa 2014., borit će se za mjesto u polufinalu protiv španjolsko-bjeloruske kombinacije Feliciano Lopez – Max Mirnyi.

Veliko iznenađenje napravili su Britanac Dominic Inglot i Rumunj Florin Mergea koji su u ponedjeljak u osmini finala sa 7-6 (4), 6-3 nadigrali najbolji par svih vremena, Boba i Mikea Bryana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version