Australian Open: Vekić protiv Birrell u 2. kolu

Foto: fah

Suparnica Donne Vekić u 2. kolu prvog ovogodišnjeg teniskog “grand slam” turnira Australian Opena u Melbourneu bit će domaća 20-godišnjakinja Kimberly Birrell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vekić, koja je postavljena za 29. nositeljicu, u susretu je 1. kola svladala Francuskinju Kristinu Mladenović sa 6-2, 6-4, dok je Birrell, koja je za nastup dobila pozivnicu organizatora, svladala Španjolku Paulu Badosu sa 6-4, 6-2.

U 2. kolo plasirala se u 31. nositeljica Petra Martić koja bila bolja od Britanke Heather Watson sa 6-1, 6-2. Ona će za suparnicu u 2. kolu imati Čehinju Marketu Vondroušovu koja je nadigrala Ruskinju Jevgeniju Rodinu sa 6-3, 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.