(VIDEO) Austrijanci u šoku nakon ispadanja od Dinama, ali i bijesni na suca

Foto: Snimka zaslona

Nakon što je Dinamo šokirao Salzburg izbacivši istoimeni klub, koji se već vidio u Ligi prvaka, a koji je tako, unatoč dobrom rezultatu u Zagrebu, ostao bez te Lige prvaka, u Austriji šok,  nevjerica i napadi na suca ne prestaju, iako Austrijanci u jednom trenutku priznaju da su zapravo oni najveći krivci. Imali su sve u svojim rukama, imali su igru, rezultat, prilike, domaći teren i ispali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Austrijanci su se okomili na suca zato što je pri vodstvu Austrijanaca 1:0 Hintereggerov udarac glavom rukom zaustavio Dinamovac Sigali rukom, škotski sudac Thomson pokazao je samo da se nastavi igra, umjesto da je pokazao na bijelu točku koja bi vjerojatno bila kobna po Dinamo, ovako su modri izjednačili te su u produžecima golom nezapaženog i za igru ne baš raspoloženog Soudanija pobijediti i potvrdili prolazak u Ligu prvaka, u Salzburgu je bilo 2:1 za Dinamo.

“Nevjerojatno”, prvi je komentar braniča Salzburga Christiana Scweglera, tje dodao: “Mogu biti loš gubitnik, ali ovo je zaista nevjerojatno. Imali smo vodstvo i čist penal, ali petorica sudaca nisu vidjela čisto igranje rukom. I umjesto 2:0 mi smo ispali.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam kako nam nije dosudio jedanaesterac. Kasnije smo pali u produžecima, a ni to mi nije jasno kako smo sebi dopustili. Gdje smo nestali”, zapitao se Valentino Lazaro. “Ne postoji očitije igranje rukom od ovoga. Naravno da mi je teško zbog toga jer bismo imali priliku s bijele točke za 2:0 i vjerojatno bismo prošli”, kazao je Konrad Laimer, međutim, kasno je za prigovore, Dinamo je pobjedom u Salzburgu donekle ispravo gorčinu svih onih poraza u prošlosti od istog protivnika. Ovo je inače druga uzastopna sezona Dinama u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.