Site icon narod.hr

Austrijski mediji krive suca: ‘Red Bull Salzburg se osjeća prevareno’

Foto: fah

Austrijski mediji dan nakon što je Rijeka izbacila Salzburg u 3. pretkolu Lige prvaka, smatraju da su prevareni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ukupno je Salzburg propustio izboriti Ligu prvaka sada već 12. puta zaredom”, piše Kurier.at. No, ne zaboravljaju istaknuti da je odluka suca Hüseyina Göceka iz 54. minute kada je poništio gol Reinholda Yaba bila – pogrešna.

“Kombinacija nedostatka sreće i sudačke pogreške izbacila je Salzburg koji sada mora igrati u doigravanju Europske lige. Salzburg je zatresao mrežu dva puta, a turski sudac Hüseyin Göcek oba je gola poništio. Drugi puta u 54. minuti je pogriješio. Rijekin branič Stefan Ristovski bio je u trenutku dodavanja odlučujuće lopte na gol liniji, pa stoga Yabo nije mogao biti u ofsajdu”, navode.

‘Red Bull Salzburg se osjeća prevareno’, Piše Salzburger Nachrichten.
“Yabu je poništen regularan gol. Rijekin igrač bio je na gol-liniji i Yabo nije mogao biti u zaleđu. Bila je to laka odluka za suce koji su pogriješili”, navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version