Azijsko prvenstvo: Irak do pobjede u sudačkoj nadoknadi

Foto: twitter

U susretu 1. kola D skupine Azijskog nogometnog prvenstva koje se održava u UAE, Irak je pobijedio Vijetnam sa 3-2, a pobjednički gol zabio je Ali Adnan Kadhim iz slobodnog udarca u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijetnam je vodio 1-0 i 2-1, ali ipak nije izdržao. Irak se dva puta vraćao, a potom u posljednjim trenucima susreta izborio i pobjedu.

Strijelci za reprezentaciju Iraka, koju vodi slovenski stručnjak Srečko Katanec, bili su Mohanad Ali Kadhim (35), Humam Tareq Faraj (60) i Ali Adnan Kadhim (90), dok su golove za Vijetnam postigli Ali Faez Atiyah (24-ag) i Nguyen Công Phuong.

U prvom dvoboju iz ove skupine Iran je u ponedjeljak pobijedio Jemen sa 5-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom kolu ove skupine 12. siječnja sastaju se Vijetnam – Iran, te Jemen – Irak.

REZULTATI:
Irak – Vijetnam 3-2

U ponedjeljak, 7. siječnja:
Iran – Jemen 5-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LJESTVICA
1. Iran 1 1 0 0 5-0 3
2. Irak 1 1 0 0 3-2 3
3. Vijetnam 1 0 0 1 2-3 0
4. Jemen 1 0 0 1 0-5 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.