Bad Blue Boysi stvarali nered u pulskoj zračnoj luci

Foto: fah

Protiv četvorice pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu radi prekršaja protiv javnog reda i mira nakon što su u srijedu navečer pravili nerede u pulskoj zračnoj luci, izvijestila je u četvrtak istarska policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u srijedu oko 19,50 sati u pulsku zračnu luku došlo je dvadesetak navijača zagrebačkog Dinama koji su trebali otputovati u Bruxelles gdje danas Dinamo igra utakmicu drugog kola Europske lige.

Međutim, nekoliko navijača je prilikom ulaska u zrakoplov počelo vikati na djelatnike zračne luke i narušavati javni red i mir, kažu u policiji.

Jedan od njih, 22-godišnjak, bio je pod utjecajem alkohola od 1,30 promila te je glasno negodovao, udarao u kante za smeće i vrijeđao djelatnike zračne luke te policijske službenike raznim pogrdnim riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić je uhićen i smješten u policijske prostorije do otriježnjenja te je protiv njega podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu radi narušavanja javnog reda i mira.

Još trojica mladića, dvojica 24-godišnjaka i 19-godišnjak, također su vikom narušavala javni red i mir, nezadovoljni nemogućnošću ulaska u zrakoplov te je i protiv njih podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

Budući da sva četvorica nisu imali zaštitne maske u zatvorenom prostoru zračne luke, policija im je izdala prekršajne naloge i radi prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ukupno dvadesetak navijača, njih sedmero nije zbog nereda u pulskoj Zračnoj luci otputovalo u Bruxelles.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.